Suites Alba Exterior

Accommodaties

De accommodaties waar u verblijft hebben allen minimaal 4 sterren, waarbij wij van Hilton Vilamoura en Suites Alba vinden dat het “slechts” 5 sterren zijn. U heeft in ons aanbod de keuze uit appartement, villa of hotel en de keuze of u aan de golfbaan wilt verblijven of heerlijk rustig aan het strand.

Pure luxe
In ons luxe aanbod gaan wij uit van onze eigen hoge standaarden. Daarnaast bieden wij een goedkoper en zeker uitstekend alternatief waarmee wij uw verwachtingen nog steeds willen overtreffen. Met een minimum waardering van 8,7 (Hilton Vilamoura) tot een 9,3 (Suites Alba) zijn wij ervan overtuigd dat u uw verblijfslocatie als perfect zult ervaren.

Extra informatie accommodaties

Ons standaard aanbod voorziet uw accommodatie van alle gemakken zodat u onbezorgd uw golfspel kunt spelen. Een luxe badkamer, goede bedden, flat screen tv en wifi is op al onze locaties voor u beschikbaar.

Indien u met zijn tweeën boekt, is uw accommodatie geschikt voor 2 personen en bieden wij u een T1 appartement/suite of luxe hotelkamer. Komt u met vier personen dan kiest u voor de mogelijkheid om in een T2 appartement, of op twee hotelkamers van uw golfvakantie te genieten. Voor deze groepsgrootte kunt u ook de luxe variant kiezen. Deze biedt u een V4 Villa op Pestana en Amendoeira, twee 2 persoons luxe suites in Suites Alba of een appartement in Hilton Vilamoura. Daarmee geeft u zichzelf lekker veel ruimte en een extra luxe cadeau om deze golfervaring optimaal ontspannen tot u te kunnen nemen.

U kunt altijd speciale wensen kenbaar maken, met meer of minder personen komen of een nog luxere accommodatie kiezen. Daarvoor staan onder andere de Presidentiële Suite in Hilton Vilamoura, een 10 persoons villa op Amendoeira, een luxe villa op Pestana of zeezicht op Suites Alba voor u klaar. Wij maken graag een offerte op maat voor u!