Golfbal ligt klaar op de tee voor de afslag Golfreizen Luxe Golfreis Algarve, Beste prijs kwaliteit verhouding, golf travel

Golfbanen

Onze selectie bestaat alleen uit de beste combinatie van prijs en kwaliteit. U speelt op parels van banen, zoals Palmares waar u onder andere de oorsprong van het ware golf zult beleven op de echte links holes aan het strand. Elders op dezelfde 27 holes baan geniet u van weidse panoramische uitzichten over de Atlantische oceaan en naar de plaatsen Alvor en Lagos.

Kies uw uitdaging
Op de banen van Pestana Gramacho en Vale da Pinta test u in welke mate u zich kunt meten met Europese golftoppers. Op deze banen wordt jaarlijks in januari de Qualifying school voor de European Senior Tour gehouden. Wilt u nog meer uitdaging? Wat dacht u van Penina Golf Resort dat 9 maal het Portugees Open heeft gehost, of Oceânico Victoria waar dit jaar voor de 9e keer op rij de Europese elite hun golfkunsten vertoont op de Portugal Masters? U ziet dat ook u kunt spelen waar de groten der golfaarde waren.

Unieke golfervaring
Beide banen van Oceânico Amendoeira zijn het hele jaar door de best geprepareerde banen van de West Algarve. Buggy´s zijn op deze banen inclusief en zeker op de Faldo Course, met adembenemende uitzichten vanaf 50 meter boven het gehele resort is dit een must. Espiche Golfe tenslotte is de nieuwste prachtbaan in de Algarve. Deze is volledig op ecologische basis aangelegd en wordt ook zo onderhouden. De baan onderscheidt zich doordat u het gevoel krijgt dat u één bent met de natuur. Door de lay out heeft u gedurende uw hele ronde het idee dat de totale baan van u en uw golfpartners is, een unieke ervaring!