Espiche Golf

Deze baan is pas eind 2012 geopend, nadat hij al halverwege de jaren 90 is aangelegd. De baan is als een prachtig natuurgebied en wordt volledig ecologisch onderhouden. Soms is het enige dat u hoort het blaffen van een hond of het kraaien van een haan kilometers ver weg.

Heerlijke rust
De zachte glooiingen, de inheemse planten afgewisseld met meertjes en beekjes maken dat u uw golfronde in een oase van rust en vredigheid loopt. Majestueus staat het schitterende clubhuis op de centrale heuvel in het midden van de baan. Na uw ronde kunt u daar nagenieten van de fantastische holes. U kunt het merendeel van de uitgestrekte holes vanaf de diverse terrassen zien.

Als de wind
Het venijn van deze golfbaan zit hem in het feit dat u de bal op de Fairways moet houden om kans te maken een goede score neer te zetten. De eerste negen holes speelt u meestal met een dosis wind mee of pal tegen. De tweede negen holes komt de wind meestal van de zijkant wat de toch al smalle Fairways nog spannender maakt. Spelen met de wind, zoals de vogels die u tijdens uw ronde vergezellen doen, is op Espiche Golf het devies!

Drone beelden Espiche Golf 1

NEW LOGO Espiche 2013

Drone beelden Espiche Golf 2

Waar wilt u meer over weten?