Onyria Palmares Golf

Deze 27 holes zijn in 2011 heropend na een volledig nieuw design door beroemd golfbaanarchitect Robert Trent Jones Jr. De baan is ingedeeld in 3 lussen van 9 met ieder een eigen karakter.

Op de Praia Course ervaart u in ultieme mate de oorsprong van golf. Met name de 4 perfecte Links Course holes direct aan het strand zullen u verwonderen. Hier ontdekt u in wat voor omgeving men in 1273 het golfspel voor het eerst ontdekte en speelde in de vorm zoals wij dat nu bijna 750 jaar later nog steeds doen.

De Alvor Course voert u door met pijnbomen omzoomde gangen die een intieme sfeer geven, afgewisseld met weidse holes waar de constant aanwezige zeewind vrij spel heeft. De vele hoogteverschillen bieden u schitterende vergezichten zoals bijvoorbeeld signature hole 4. Deze 9 holes hebben de lengte van Championships courses maar laat u niet afschrikken, de harde Fairways maken het mogelijk dat u hier wellicht uw longest drive ooit speelt!

Tenslotte neemt de Lagos Course u mee in een mengeling van duinen en parkland met onverwachte dog legs en zeer strategisch geplaatste bunkers. Het visuele perspectief van de holes is verraderlijk en speelt constant met uw gedachten. Het kennen van uw afstanden gecombineerd met de informatie in het onmisbare caddyboekje maken het een ware uitdaging deze 9 holes tot een goed einde te brengen.

Waar wilt u meer over weten?