Blue Sky Golf Travel logo met payoff en golfschool

Golfles

De golflessen die u bij Blue Sky Golf Travel boekt worden verzorgd door de gerenommeerde Golfschool Up & Down. Master Golf Teaching Professional Jos den Hartog behoort tot de top 3% beste golfleraren van de grootste Golfleraren organisatie ter wereld. Succes is welhaast verzekerd!

De thuisbasis van de golfschool is de Pestana Golf Academy in Carvoeiro, Algarve. Daar zijn alle voorwaarden om uw golfvaardigheid te verbeteren voor handen:

  • Er zijn zeer goede faciliteiten, zoals een putting en aparte chipping green, twee oefenbunkers en een full size driving range;
  • De driving range heeft zowel open plekken als schaduwplekken zodat u niet in de volle zon hoeft te staan;
  • Er zijn twee uitdagende 18 holes banen op een steenworp afstand: Gramacho en Vale da Pinta. Daar kunnen baanlessen worden gegeven om uw spelinzicht snel te verbeteren;
  • De academy is gemakkelijk te bereiken vanaf de A22, de EN125 en ligt voor degenen die op de Pestana banen verblijven op minder dan 5 minuten van hun accommodatie;

Indien u op een andere locatie verblijft, zorgen wij natuurlijk dat de golfschool naar u toe komt, zodat u zoveel mogelijk van uw vakantietijd aan het golfen kunt besteden.

Golf club bending just after Impact

Golfen is voor iedereen

Golfschool Up & Down is van mening dat iedereen kan leren golfen. Dat hebben zij in de afgelopen 11 jaar bewezen met deelnemers in de leeftijd van 5 en 6 jaar tot en met de oudste starter in golf van 76 jaar. Daarnaast heeft Jos diverse fysiek minder valide mensen onder zijn hoede gehad, waarbij allen met veel plezier leerden en verbeterden (of zelfs de sport oppakten). Kortom golf is voor het leven en voor iedereen!

Filosofie: Professioneel, Plezier en Positief

De drie peilers die tijdens de lessen worden gehanteerd zijn:

Professioneel, Plezier en Positief. Mensen kunnen het beste leren als zij plezier hebben en op een ontspannen manier bezig zijn met hun hobby. Dat de lessen professioneel zijn komt tot uiting in de hele benadering.

De lesmaterialen alsmede de methoden die in de lessen worden gehanteerd zijn allen van top kwaliteit. Achter de opbouw van alle lesprogramma’s heeft Jos een filosofie en achter iedere les zit een gedachte. Er wordt dus heel specifiek naar u en uw golfspel gekeken van waaruit u op maat les krijgt. De groepsgrootte voor lespakketten is bij voorkeur maximaal 6 personen zodat u daadwerkelijk individuele aandacht krijgt.

U wordt bij Golfschool Up & Down opgeleid tot golfer en u zult met uw betere spel en verhoogd spelplezier ervaren dat uw resultaten als vanzelf verbeteren. Positieve feedback en een positieve houding van uw pro dragen daar natuurlijk in zeer grote mate aan bij!