Golfreizen Luxe Golfreis Algarve, Beste prijs kwaliteit verhouding, golf travel

Onze andere packages:

Golf travel Algarve Luxury Golf travel Algarve, Best price/quality ratio
Golfreizen Luxe Golfreis Algarve, Beste prijs kwaliteit verhouding, golf travel
Golfreizen Luxe Golfreis Algarve, Beste prijs kwaliteit verhouding, golf travel
Tailored nieuw

diamond blue

PACKAGE ULTIMATE

Bestemming: Carvoeiro, Silves, Vilamoura

Duur: 3, 5 of 7 dagen

Prijs vanaf: € 335

Voor de echte Bourgondiërs hebben we een uniek dinerpackage samengesteld: U gaat ´s avonds welverdiend uitgebreid dineren in verschillende door ons geselecteerde uitstekende restaurants.

Het diner kiest u à la carte en bestaat uit een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. Water, huiswijn en koffie ná zijn tevens inbegrepen. Wilt u uw diner uitbreiden met een specifieke wijn, of cognac bij de koffie dan kan dat natuurlijk altijd. Die extra´s worden door het restaurant aan u in rekening gebracht. De etablissementen hebben elk hun eigen stijl en specialiteiten en wat belangrijk is: de passie van de koks voor de spijzen die zij serveren proeft u in elk gerecht!

Indien u in of bij Carvoeiro verblijft (Amendoeira Golf Resort, Suites Alba of Pestana Golf Resort) kunt u gebruik maken van dit unieke aanbod dat u alleen bij Blue Sky Golf Travel treft. Bij 3 nachten zijn 3 diners inbegrepen, bij 5 nachten wordt u 4 maal verwend en bij 7 nachten staan de restaurants 5 maal voor u klaar. De overige avonden kunt u dan eens teruggaan naar een restaurant dat u fantastisch bevallen is. Verblijft u in het Hilton in Vilamoura dan geniet u iedere avond van een van de restaurants in het hotel zelf.