Golf bag filled with equipment

Services

Indien u compleet verzorgd op golfvakantie gaat, kunt u er natuurlijk ook voor kiezen om uw golfset en (elektrische) trolley hier op uw vakantieadres te huren en om zich te laten begeleiden tot aan de voordeur van uw vakantieverblijf. U bent dan af van het gesleep op de luchthavens, de extra kosten die het met zich mee brengt en het zoeken naar de plek waar uw auto staat. U maakt juist optimaal gebruik van het gemak dat bij uw ontspannende reis hoort.

Golf equipment

Desgewenst kunnen wij voor u in het Tailored package een set golfstokken en eventueel elektrische trolley leveren. Die worden op de dag van aankomst op uw verblijfplaats afgeleverd, zodat u er verder geen omkijken naar heeft.

De huur van een volledige golfset is € 37,50 per week, een halve set kost € 25,– per week. Elektrische trolleys huurt u bij ons voor € 40,– per week. Daarvoor kunt u op de golfbaan zelf vaak niet eens een buggy voor 18 holes huren. U geeft aan wat u wilt huren (heren, dames of senioren set, graphite of stalen shaft, halve set, links of rechtshandig, pull trolley of elektrische trolley) en wij zorgen dat alles netjes voor u klaar staat. Hoe kan uw compleet verzorgde vakantie beter beginnen?

Rental cars in an airport parking lot

Transfer

De meesten vinden het heerlijk om compleet in de watten gelegd te worden. Als u op het vliegveld aankomt kunnen wij voor u verzorgen dat u opgehaald wordt, naar de huurauto wordt gebracht en dat we voor u uitrijden naar uw vakantieadres. Alle stress na de vliegreis wordt daarmee volledig bij u weggehaald en u kunt zich ontspannen vanaf de eerste minuut dat u voet zet op de luchthaven.

Wij bieden deze extra service voor slechts € 60,– voor de hele groep. Komt u met zijn vieren dan is dat ongeveer ter waarde van drie golfballen per persoon. U gaat deze mogelijkheid tot het ultieme ontstressen toch zeker gebruiken?

Via onze reizen op maat in het Tailored package kunt u uw wensen opgeven en wij zorgen ervoor dat u uitgerust aan uw vakantie kunt beginnen.

Waar wilt u meer over weten?