Collage 2

WIE ZIJN WIJ

“GOOD THINGS COME FROM LUXURY AND PASSION”

Met deze slogan zegt Blue Sky Golf Travel in feite precies waar zij voor staat. We bieden golfvakanties in de luxere klasse en hebben zoveel passie voor ons product dat alleen het beste goed genoeg is voor u. De accommodaties, golfbanen en restaurants die we daarvoor hebben uitgezocht bieden daarom stuk voor stuk passie, professionaliteit, luxe en klasse producten. Uw genieten staat voorop in een sportieve en ontspannende vakantie. Daar staan wij garant voor!

 

Team

Het team van Blue Sky Golf Travel bestaat uit Jos den Hartog, Paul den Hartog en Patricia Boxelaar. Gedrieën organiseren zij voor u een heerlijke golfbeleving onder de prachtige blauwe hemel die onze locaties bieden. Zij zijn van huis uit allen bourgondisch maar ook pragmatisch ingesteld en willen hun gasten minimaal hetzelfde (levens)plezier laten ervaren als zij zelf dagelijks hebben.

 

Jos

Heeft als Master Golf Teaching Professional ruim vijf jaar in de Algarve gewerkt op de banen van Pestana, Penina Golf Resort en Espiche golfe. In 2016 is hij gekozen bij de Top 100 Golfleraren van de WGTF in de wereld! Hij kent de taal en de gewoonten in de Algarve, is graag gezien bij al onze locaties en bovendien kent hij de golfbanen waar u gaat spelen vanuit zowel professioneel als spelers oogpunt. Als manager operations is hij verantwoordelijk voor de gang van zaken op en tijdens uw verblijf. Indien u ook golflessen bij uw pakket neemt, is hij tevens degene die u en uw golfspel naar een hoger niveau gaat tillen.

 

Paul

Is het administratieve en financiële brein van Blue Sky Golf Travel en regelt vooral achter de schermen dat alles op tijd geregeld is en naar wens verloopt. Paul is een echte sportman en geniet graag van luxe, ontspanning en heerlijk in de zon zijn. Precies die zaken die u tijdens uw vakantie ook zult ondervinden. Als hij iets goedkeurt, kunt u ervan uitgaan dat het ook goed is!

 

Patricia

Heeft haar sporen verdient in de hospitality en facilitaire branche. Waar kun je het lekkerste eten? Waaraan moeten de locaties voldoen om in ons aanbod terecht te kunnen komen? Wat is de service die men biedt en voldoet die aan onze standaarden? Al deze vragen en deze kwaliteitseisen worden door Patricia met haar ervaring uit het bedrijfsleven beantwoord en getoetst. Zij haalt haar voldoening uit het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten. En als iemand weet hoe je een ander moet laten genieten, dan is het Patricia!